Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Τέλος στην ανεξέλεγκτη χρήση των τουαλετών στο σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης. Εικόνες.


Σε χρήση δόθηκαν εδώ και λίγες εβδομάδες στους επιβάτες των τραίνων, οι ανακαινισμένες τουαλέτες στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης. Η μέχρι πριν λίγο καιρό αποκρουστικές εικόνες ανήκουν πλέον στο παρελθόν .
Για την χρήση τους απαιτείτε η επίδειξη εισιτηρίου από τον επιβάτη στον αρμόδιο για την λειτουργία τους υπάλληλο που βρίσκεται στην είσοδο τους. 

Στο παρελθόν ο ΟΣΕ πολλές φορές ανακαίνισε τις τουαλέτες άλλα η ανεξέλεγκτη χρήση τους προκαλούσε προβλήματα στην λειτουργία τους . 

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν ότι η χρήση τους είναι μόνο για εκείνους που ταξιδεύουν. Καθημερινά όπως πληροφορηθήκαμε άνθρωποι ζητούν να εισέλθουν στο χώρο με κάθε τρόπο όμως η οδηγία είναι σαφής «κανένας χωρίς εισιτήριο». 
Το ερώτημα είναι αν ένας γεροντάκος που προσέρχεται στην εκκλησία που υπάρχει δίπλα τι γίνεται; Απάντηση μπορεί να δώσει μόνο η αρμοδία υπηρεσία του ΟΣΕ. 
Οι εικόνες που είδαμε σήμερα, από όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν. Όλοι οι χώροι ήταν πεντακάθαροι. 


Χρήστος Γιαννακίδης