Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Σκύλος κάνει βόλτα στις γραμμές και σταματά τρένο στην Πολωνία.

Σκύλος που κάνει βόλτα στις γραμμές σταμάτησε τρένο στην Πολωνία ...Ένας σκύλος που αποφάσισε να κάνει τη βόλτα του πάνω στις γραμμές τρένου σε έναν σταθμό κοντά στο Γκντανσκ, στην Πολωνία, σώθηκε χάρη στον οδηγό που κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα την αμαξοστοιχία. Βέβαια ο σκυλάκος δεν έδειξε να αγχώνεται καθόλου βλέποντας το τρένο να σταματά ακριβώς μπροστά του.

Πολλές φορές, τα σκυλιά έχουν δείξει πόσο έξυπνα μπορεί να είναι και αυτό έχει φανεί σε πολλά βίντεο που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στο διαδίκτυο, όπως το να βοηθούν πεζούς να περάσουν διάβαση, ή να χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς.


Όμως αυτό το βίντεο δείχνει ότι οι σκύλοι μπορεί να φερθούν επίσης λίγο απερίσκεπτα, με πλήρη άγνοια κινδύνου.

Αυτό το τυχερό κουτάβι γλίτωσε από ένα τρένο, χάρη στον οδηγό που κατάφερε να χαμηλώσει ταχύτητα αρκετά νωρίς και να σταματήσει έγκαιρα την αμαξοστοιχία.

Το βίντεο καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού Γιάσιεν στο Γκντανσκ στην Πολωνία. Ο οδηγός είχε προειδοποιηθεί από τους υπεύθυνους για έναν σκύλο που περπατούσε στις γραμμές και έτσι κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα μπροστά από το ζώο.

Ο σκυλάκος, βλέποντας όμως το τρένο να σταματά ακριβώς μπροστά του, δεν φάνηκε να αγχώνεται και να έχει καμία πρόθεση να φύγει από εκεί. Απλά κοίταξε πίσω του και συνέχισε ανενόχλητος να περπατά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, προς τη στάση.

Εκεί ένας επιβάτης που περίμενε στην πλατφόρμα και ειδοποιήθηκε από τους υπεύθυνους του σταθμού από τα ηχεία ανακοινώσεων, κατάφερε να διώξει το ζώο από τις γραμμές, το οποίο έφυγε τελικά προς το δάσος και το τρένο μπόρεσε να συνεχίσει το δρομολόγιό του.

Ας ελπίσουμε να μην το ξανακάνει.


sputniknews.gr