Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

«Επισκευή ηλεκτρονικών πληροφοριακών πινακίδων του σιδηροδρομικού σταθμού Πατρών».


Τις προηγούμενες ημέρες επισκευάστηκαν και ετέθησαν και πάλι σε λειτουργία οι ηλεκτρονικές οπτικές πληροφοριακές πινακίδες των δρομολογίων του Σ.Σ. Πατρών έπειτα από περίπου 10 χρόνια.


Η επισκευή δεν έγινε από κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο του ΟΣΕ αλλά από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών των τμημάτων Ηλεκτρολόγων και Πολιτικών Μηχανικών που έχουν μεράκι και αγάπη για το σιδηρόδρομο και οι οποίοι είναι μέλη στην ομάδα σε συνεργασία με τον ΟΣΕ. Τέτοιες πρωτοβουλίες και ενέργειες θα πρέπει προβάλλονται και να επικροτούνται σε οποιοδήποτε τομέα γίνονται. Καλό θα ήταν οι φορείς να ξεκινήσουν από τώρα την αναζήτηση για την στελέχωσή τους με νέους επιστήμονες που έχουν όρεξη να προσφέρουν για να καλυτερέψουν την εικόνα των Οργανισμών και το κυριότερο να περαστεί η εξειδικευμένη τεχνογνωσία στους νέους ώστε να μην χαθεί. Ελπίζουμε ότι και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα προχωρήσει σε προγραμματισμό και λειτουργία των Οπτικο-ηχητικών αναγγελιών εντός των συρμών (PIS – Passenger Information System).
 Συγχαρητήρια Μαρία Μπαρμπαγιάννη και Στέργιος Ρουμελιώτης. Ευχόμαστε καλό Πτυχίο και καλή σταδιοδρομία που αλλού στο σιδηρόδρομο!!! 

Ο Διαχειριστής της Ομάδας του FB 
Φίλοι Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πατρών 

Βασίλειος Γκλαβάς 
Μηχανικός Τ.Ε. Η/Υ