Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ινδία: 12χρονος μαθητής κερδίζει έπαινο του υπουργείου σιδηροδρόμων για την κατασκευή χάρτινου μοντέλου τρένου! Βίντεο!
Ο Adwaith Krishna, ένας 12χρονος από το Thrissur της Κεράλα, χρησιμοποίησε 33 φύλλα παλιών εφημερίδων και 10 φύλλα χαρτιού μεγέθους Α4 για να φτιάξει το ατμομηχανή.
Το χαρτί, η κόλλα και μόνο τρεις μέρες είναι το μόνο που χρειάστηκε ένας μαθητής της 7ης τάξης για να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό αντίγραφο ενός μοντέλου τρένου που έχει συγκεντρώσει επαίνους στα κοινωνικά μέσα, συμπεριλαμβανομένων των σιδηροδρόμων.

Ο Adwaith Krishna, 12χρονος από το Thrissur της Κεράλα, χρησιμοποίησε 33 φύλλα παλιών εφημερίδων και 10 φύλλα χαρτιού μεγέθους Α4 για να κατασκευάσει το μοντέλο ατμομηχανής ατμού που το Υπουργείο Σιδηροδρόμων το ονόμασε « τελειότητα».

Οι Σιδηρόδρομοι, εντυπωσιασμένοι με το ταλέντο του νεαρού μαθητή, μοιράστηκαν φωτογραφίες και βίντεο του μοντέλου που τους άρεσε πάνω από 6.600 φορές στο Facebook και πάνω από 1.400 φορές στο Twitter.

Το βίντεο δείχνει εν συντομία πώς ο ενθουσιώδης του τρένου δημιούργησε το εντυπωσιακό μοντέλο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναγνώρισαν γρήγορα και επικρότησαν τις προσπάθειες του αγοριού.Ο Adwaith Krishna πηγαίνει στο CNN Boys High School στο Cherpu και ο πατέρας του είναι γλύπτης.

ndtv.com/india-news
Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης