Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Γυμνός ταραχοποιός σπέρνει το χάος σε σιδηροδρομικό σταθμό της Μόσχας.

Άνδρας στη Μόσχα φαίνεται πως έχασε τα λογικά του και μετατράπηκε σε ταραχοποιό, βγάζοντας τα ρούχα του και αρχίζοντας μια σειρά από τρέλες.
Ορισμένοι υποστηρίζουν πως οι ψυχικές διαταραχές παρουσίασαν αύξηση, εξαιτίας της καραντίνας και στον εγκλεισμό που εφαρμόστηκαν στον πληθυσμό, εξαιτίας του κορονοϊού.
Ένας άνδρας σίγουρα παρουσίασε σημάδια ψυχικής διαταραχής την Κυριακή, όταν άρχισε να τρέχει ολόγυμνος στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μόσχας, να τσακώνεται με έναν οδηγό ταξί και να βουτά σε μια δεξαμενή νερού.
Ο ξέφρενος γυμνιστής επιβιβάστηκε σε ένα τρένο στα δυτικά της ρωσικής πρωτεύουσας, έβγαλε τα ρούχα του και ενεργοποίησε έναν πυροσβεστηρα, σύμφωνα με μαρτυρίες. Ύστερα προσπάθησε να παροτρύνει τους σοκαρισμένους συνεπιβάτες να «πάνε μια βόλτα» μαζί του, αλλά όταν κανείς δεν δέχθηκε, διάλεξε να συνεχίσει μόνος του και κάποιοι άρχισαν να τον βιντεοσκοπούν.
Γυμνός ταραχοποιός σπέρνει το χάος σε σιδηροδρομικό σταθμό της ...
​Στη συνέχεια, σύρθηκε κάτω από τον συρμό και έμεινε εκεί για αρκετή ώρα. Όταν κουράστηκε, άρχισε να ψεκάζει με ένα μπλε υγρό καθαρισμού που βρήκε σε μια γέφυρα που ενώνει δύο πλατφόρμες, στοχεύοντας ακόμα και καθαριστές με το υγρό.
Οι τρέλες του ταραχοποιού συνεχίστηκαν και έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό, όταν προσπάθησε να αρπάξει ένα όχημα ταξί που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να αρχίσει να μαλώνει με τον οδηγό του ταξί. Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν και τόσο καλά, λαμβάνοντας υπόψη πως δεν φορούσε ούτε μάσκα προστασίας προσώπου.
Λίγο αργότερα βρήκε έναν άλλο τρόπο διασκέδασης, πηδώντας μέσα σε μια δεξαμενή νερού ενός οχήματος καθαρισμού δρόμων και καθώς ήταν γυμνός δεν χρειάστηκε να γδυθεί για να κάνει το μπάνιο του.
Η βουτιά του στο νερό όμως από ότι φαίνεται, τον ηρέμησε και τότε ήταν που έκανε την εμφάνισή της και η αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον ταραχοποιό αν και όπως αποδείχθηκε δεν ήταν εύκολο έργο.
Αν και μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινιστεί ποιοι ήταν οι λόγοι που έκαναν τον συγκεκριμένο άνδρα να προχωρήσει σε αυτές τις ενέργειες, σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν φαινόταν μεθυσμένος.

sputniknews.gr