Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

"Επόμενη στάση καναπές" Απίθανος χάρτης Μετρό για το "Μένουμε σπίτι".



Επόμενη στάση καναπές


Ο Κορονοϊός κρατάει στο σπίτι χιλιάδες Έλληνες. Ο εγκλεισμός εμπνέει και οδηγεί σε απίθανα βίντεο φωτογραφίες, ατάκες ή αυτοσχέδια γραφικά

Ένας χάρτης σαν και αυτούς που είναι αναρτημένοι στους σταθμούς και τους συρμούς του μετρό, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και σαρώνει.


Χωρισμένος σε χρωματιστές γραμμές σαν και αυτές των ΜΕΤΡΟ όλου του κόσμου "μιλάει στην καρδιά" όσων "μένουμε σπίτι"
Κύρια γραμμή είναι η μπλε που ξεκινάει από την εξώπορτα που είναι (με νόημα) το παλαιό τέρμα και καταλήγει στο Νέο τέρμα πού είναι το κρεβάτι.
Η κόκκινη γραμμή ξεκινάει από το παράθυρο και τελειώνει στο γραφείο με ενδιάμεσους σταθμούς αλκοόλ τηλεόραση και καναπέ.
Η πράσινη γραμμή ξεκινάει από τα σκουπίδια και αφού περάσει από την οδοντόκρεμα το πλυντήριο και το μπολ του γατιού καταλήγει σε έναν Βασιλικό που είχαμε ξεχάσει αν ζει ακόμα.
Για τους πιο υποψιασμένους υπάρχει και η κίτρινη γραμμή που ξεκινάει από την εξώπορτα και φτάνει μέχρι το ψυγείο με τη διαδρομή αυτή να συνοδεύεται από πιθανά μικρόβια

Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας χιλιάδες χιουμοριστικές ιδέες σε σχέση με τα όσα ζούμε από την πανδημία του κορονοϊού. Αυτός ο χάρτης είναι από τις καλύτερες ιδέες που είδαμε online. Σε κάνει να γελάς ξεκουρδισμένος αλλά και να προβληματίζεσαι παράλληλα.

Χρειάζεται υπομονή, ζούμε μία σπάνια στιγμή της παγκόσμιας ιστορίας και πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας για να μπορούμε να τη διηγούμαστε στο μέλλον.

flash.gr