Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Αλογάκι ταξίδεψε με τρένο - Είναι ζώο υπηρεσίας, συνόδευε τον ιδιοκτήτη του!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες του προαστιακού στην Καλιφόρνια την Τρίτη, καθώς μαζί τους είδαν να ταξιδεύει ένα όμορφο μίνι άλογο.

Ο λόγος για τη «Sweets», που σημαίνει γλύκα, στην οποία επετράπη να ανέβει στο τρένο μαζί με τον ιδιοκτήτη της, καθώς θεωρείται ζώο υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το BART, το Δίκτυο ταχείας μετακίνησης στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, ο ιδιοκτήτης του μικρού αλόγου είχε τα απαραίτητα έγγραφα για να επιβιβαστεί στο τρένο του προαστιακού, στον σταθμό Rockridge, την Τρίτη.
Σ’ ένα tweet, το BART έγραψε: «Αυτό το μίνι άλογο είναι ζώο υπηρεσίας και ο ιδιοκτήτης έδωσε τα χαρτιά που χρειάζονται σε έναν πράκτορα του σταθμού. Μετά από σύσκεψη (οι υπάλληλοι του σταθμού συνήθως δεν βλέπουν άλογα), επιτράπηκε στο άλογο να μπει στον συρμό. Τα εκπαιδευμένα ζώα υπηρεσίας που βοηθούν ανθρώπους με αναπηρία και είναι δεμένα με λουρί, είναι ευπρόσδεκτα στο BART».


























Αμέσως, οι συνταξιδιώτες του πανέμορφου και ήρεμου αλόγου μινιατούρα άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και να τις ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στα social media.

Όλοι τους ενθουσιάστηκαν με το μίνι άλογο και έγραψαν πόσο υπέροχο ήταν και πως τους έφτιαξε τη μέρα.
H Sweets και ο ιδιοκτήτης της ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς το Σαν Φρανσίσκο από το Όκλαντ.

Πηγή: philenews