Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Το μετρό του Τόκιο 'ξεχειλίζει' ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων - 10 υπέροχα καρέ.

Το μετρό του Τόκιο αν και θεωρείται από τα πιο λειτουργικά μετρό παγκοσμίως, φαίνεται να έχει ορισμένες 'κακές στιγμές', ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, αφού "πήζει" από κόσμο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πλησιάζουν και αυτοί που σκέφτονται να παρευρεθούν έχουν να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια για την επίτευξη του στόχου τους.

Για αρχή θα πρέπει να βρουν διαθέσιμα εισιτήρια και να κλείσουν τα μεταφορικά τους. Εν συνεχεία έρχεται η διαμονή σε μια περίοδο που η ζήτηση έχει αυξηθεί άνευ προηγουμένου. Ενώ, για πολλούς η υψηλή θερμοκρασία και η υγρασία αποτελούν ένα ακόμα αξιοσημείωτο εμπόδιο.

Αν παρ' όλα αυτά καταφέρεις να παρέλθεις τα παραπάνω εμπόδια, τότε σου μένει μόνο ένα. Να βρεις έναν "τόσο δα" μικρό χώρο, να σταθείς στο πολυσύχναστο μετρό του Τόκιο, που καθημερινά ξεχειλίζει από κόσμο, πόσο μάλλον τώρα, ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Αν και θεωρείται από τα πιο αποτελεσματικά μετρό, το σύγχρονο μετρό του Τόκυο κατακλύζεται μάλλον από παραπάνω κόσμο απ' ότι θα 'πρεπε με το αποτέλεσμα να αποτυπώνεται καταπληκτικά στις φωτογραφίες του Jae C. Hong.


Εβελίνα Μάνου
news247.gr