Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ φέρνει την εμπειρία του σιδηροδρομικού ταξιδιού πιο κοντά στις επιχειρήσεις.

Η εταιρεία εγκαινίασε τη νέα υπηρεσία εξειδικευμένων - εξατομικευμένων δρομολογίων Αθήνα – Θεσσαλονίκη / Θεσσαλονίκη - Αθήνα για στελέχη επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της έναρξης του προγράμματος εξειδικευμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις, 300 στελέχη πολυεθνικής εταιρείας (η οποία δραστηριοποιείται σε τεχνολογίες αιχμής) είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στις 18.10 από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη με επιστροφή στις 20.10, σε μόλις 4 ώρες, με το Intercity Express και να απολαύσουν την πραγματική ομορφιά και εμπειρία που προσφέρει η διαδρομή με το τρένο, καθώς και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες της νέας σύγχρονης αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 

Η παραπάνω, ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία παρέχεται πλέον από την εταιρεία σε επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να απολαύσουν την εμπειρία του σιδηροδρομικού ταξιδιού. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην ευρύτερη δέσμευση της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη, εξέλιξη και παροχή καινοτόμων και εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες της και το ευρύ κοινό.

Τα ταξίδια αυτά εκτελούνται με την σύγχρονη αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το Intercity Express, που προσφέρει μεταξύ άλλων αναβαθμισμένες υπηρεσίες τεχνολογίας, διανομή ημερήσιου τύπου, catering, δωρεάν διάθεση σετ προϊόντων περιποίησης σε συνεργασία με τον Όμιλο Σαράντη κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραπάνω υπηρεσία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την διεύθυνση εταιρικής επικοινωνίας/εξωτερικών σχέσεων στο mail: m.nassopoulou@trainose.gr