Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Το μεγάλο μου ευχαριστώ.

Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που με τα δεκάδες συγκινητικά μηνύματα τους και τα τηλεφωνήματα τους εξέφρασαν την αγάπη και την συμπάθεια τους στο πρόσωπο μου για την περιπέτεια που έζησα με την υγεία το τελευταίο δωδεκαήμερο νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. 


Ευχαριστώ το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιπποκράτειου νοσοκομείου που με περίσσευμα καρδιάς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την Επιμελήτρια Υπεύθυνη της Νευρολογικής Κλινικής κ. Ευγενία Αβδελίδου και την ιατρικής της ομάδα καθώς επίσης και τις νοσηλεύτριες της κλινικής. 

Τέλος να ευχαριστήσω τον ομοιοπαθούντα  ασθενή στον ίδιο θάλαμο κ. Γιάννη Βλαχονάσιο που με το νεανικό του ταμπεραμέντο δεν μας επέτρεψε να πλήξουμε. 

Να ευχηθώ στον κ. Ιωάννη Παπαϊωάννου γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του και επιστροφή στην πατρίδα του την Ακράτα Αχαΐας, που μια ημέρα πριν εισήλθε στον θάλαμο μας για νοσηλεία. 
Ευχαριστώ θερμά τον φίλο δημοσιογράφο κ. Φώτη Κουτσαμπάρη που πάντα στις δύσκολες στιγμές μας είναι κοντά μας. Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο αριστερά ο κ. Βλαχονάσιος στο κέντρο ο κ. Κουτσαμπάρης και δεξιά ο διαχειριστής των «Σ.Ν.» κ. Γιαννακίδης.

                              Ενημέρωση

Ενημερώνουμε τους φίλους αναγνώστες μας μέχρι της πλήρους αποκατάστασης της υγεία μου οι αναρτήσεις θα είναι περιορισμένες. Θα δημοσιεύονται άρθρα και απόψεις που θα αποστέλλονται αποκλειστικά στα «Σιδηροδρομικά Νέα», έκτακτες ανακοινώσεις που αφορούν το επιβατικό κοινό καθώς και ιστορικές αναφορές για τον  σιδηρόδρομο. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι σε όλους σας 

Χρήστος Γιαννακίδης