Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Λονδίνο: Καβγάδισαν μέσα σε συρμό του μετρό και έριξαν δακρυγόνα

 Η βρετανική αστυνομία αναζητά δύο άνδρες που έριξαν δακρυγόνα μέσα σε συρμό του μετρό του Λονδίνου κατά τη διάρκεια ενός καβγά

 H βρετανική αστυνομία αναζητά δύο άνδρες οι οποίοι έριξαν δακρυγόνα μέσα στο μετρό του Λονδίνου κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί μέσα σε έναν συρμό στο Oxford Circus, στο κεντρικό Λονδίνο. 

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως εξαιτίας του περιστατικού αρκετοί άνθρωποι υπέφεραν από βήχα, παρουσίασαν δυσκολία στο να αναπνεύσουν και έπρεπε να λάβουν βοήθεια από νοσηλευτές. Την ίδια στιγμή πάντως έγινε γνωστό πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους. 
Η αστυνομία αναζητά μάρτυρές και έχει δώσει στη δημοσιότητα εικόνες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ώστε να γίνει ευκολότερο ο εντοπισμός των ανδρών που έριξαν τα δακρυγόνα. Η αστυνομία πιστεύει πως οι δράστες έριξαν τα δακρυγόνα μέσω σπρέι. 
 Ένας 26χρονος επιβάτης που ήταν μέσα στον συρμό την ώρα του περιστατικού είπε πως η επίδραση των δακρυγόνων κράτησε περίπου μία ώρα. Χαρακτήρισε την κατάσταση «αρκετά τρομακτική» καθώς το βαγόνι του συρμού ήταν εκείνη τη στιγμή σχεδόν γεμάτο.
 Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες και οι συνθήκες υπό τις οποίες ξεκίνησε ο καβγάς μέσα στο μετρό, ούτε πόσα άτομα συμμετείχαν. 

Πηγή: www.lifo.gr