Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Όταν στις κατάλληλες θέσεις μπαίνουν κατάλληλοι άνθρωποι τότε το αποτέλεσμα έχει θετικό πρόσημο.

Συχνά αναφερόμαστε σε αρνητικές καταστάσεις που συμβαίνουν σε διάφορες υπηρεσίες Οργανισμών. Όμως υπάρχουν και υπηρεσίες που χαίρουν της εκτίμησης των συμπολιτών μας για τον τρόπο που χειρίζονται και αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα των συνανθρώπων τους. 

Σε μια τέτοια κατηγορία ανήκει και η Διεύθυνση Προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που στην ευθύνη της έχει το τμήμα συντάξεων. 
Αφορμή για αυτή την αναφορά μας πήραμε από τους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς που σε συναντήσεις μας, συχνά μας εξάρουν το έργο που επιτελείται από το παραπάνω τμήμα εκφράζοντας τα καλύτερα λόγια για το προσωπικό του. 
Ένα τμήμα που η ευθύνη είναι μεγάλη δεδομένου της σοβαρότητας των θεμάτων που έχει να διαχειριστεί. 
Από το απλό ερώτημα πότε βγαίνω στην σύνταξη μέχρι και την κατάθεση των εγγράφων ο εργαζόμενος που βρίσκεται στο προθάλαμο της συνταξιοδότησης του θέλει να έχει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στο ζήτημα που του αφορά. Θέλει στην υπηρεσία που απευθύνεται να μπορεί να την εμπιστευτεί. Και αυτό φαίνεται  το καταφέρνει το τμήμα συντάξεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
Διότι, όπως μας είπαν  συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί αγαπούν αυτό που κάνουν και  μας συμπεριφέρονται με σεβασμό.
Εμείς από την πλευρά μας απευθυνόμαστε στην Διεύθυνση Προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ειδικότερα στο τμήμα συντάξεων και ζητάμε να μας ενημερώνει σχετικά με συνταξιοδοτικά θέματα και εμείς με την σειρά μας να ενημερώνουμε τους φίλους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς, ώστε να μην ταλαιπωρούνται τρέχοντας από γραφείο σε γραφείο και «ειδικά» γραφεία, σπαταλώντας χρόνο και χρήμα… 


Χρήστος Γιαννακίδης