Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Καταδίωξη ληστών στο μετρό Ανθούπολης μετά από ληστεία σε φαρμακείο.

Μια κινηματογραφική καταδίωξη που ξεκίνησε μετά από ληστεία σε φαρμακείο και εξελίχθηκε στους δρόμους του Περιστερίου, συνεχίστηκε μέσα στον σταθμό του μετρό στην Ανθούπολη και ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη των δύο δραστών σε ταράτσα πολυκατοικίας, κατεγράφη το απόγευμα της Τρίτης.

Όλα ξεκίνησαν στις 4 το απόγευμα όταν δύο άτομα με απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν υπάλληλο φαρμακείου στην οδό Σαρανταπόρου και αφαίρεσαν χρήματα.

Οι ληστές έφυγαν τρέχοντας από το σημείο αλλά άμεσα ενημερώθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν αναζητήσεις. Λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν τα άτομα που επιχείρησαν να διαφύγουν μέσα από τον σταθμό του μετρό της Ανθούπολης εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια βγήκαν και πάλι στον δρόμο και μπήκαν σε μια πολυκατοικία προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς από την ταράτσα, δίχως όμως να το καταφέρουν, με τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. να τους περνούν χειροπέδες.

Όπως προέκυψε, οι δράστες είχαν αφαιρέσει από το ταμείο του φαρμακείου 130 ευρώ και πλέον διερευνάται αν έχουν πραγματοποιήσει και άλλες ληστείες στην περιοχή.

mikrometoxos.gr