Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Γερμανίδα απολύθηκε γιατί γύριζε πορνό σε τρένα.


Σε ένα από τα βίντεο η 33χρονη Γερμανίδα εμφανίζεται ως «αφέντρα» - ενώ φοράει τη στολή εργασίας της - να τιμωρεί τους «επιβάτες» που δεν είχαν πληρώσει εισιτήριο
Με τη θέση εργασίας της πλήρωσε μια Γερμανίδα την επιλογή της να γυρίζει πορνό σε τρένα.
Η 33χρονη Teresa W. όπως είναι το όνομα της πρωταγωνίστριας της ιστορίας εργαζόταν στον γερμανικό «ΟΣΕ» (DB). Σύμφωνα με την Bild η άτακτη εργαζόμενη ξεκινούσε τη δεύτερη ζωή της κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν οι συρμοί ακινητοποιούνταν.

Κατά το δημοσίευμα υπάρχουν τουλάχιστον δύο «ροζ» βίντεο με την Teresa. Στο πρώτο η 33χρονη Γερμανίδα εμφανίζεται ως «αφέντρα» - ενώ φοράει τη στολή εργασίας της - να τιμωρεί τους «επιβάτες» που δεν είχαν πληρώσει εισιτήριο.

Στο δεύτερο η Teresa εμφανίζεται να προσκαλεί στο κουβούκλιο του μηχανοδηγού έναν άνδρα προκειμένου να γυρίσουν ένα πιπεράτο βίντεο.

Μια από τις ατάκες που ακούγονται στα βίντεο είναι «μικρέ μου φίλε σε τσάκωσα. Τώρα θα σου δείξω τι κάνω με τους επιβάτες που δεν πληρώνουν το εισιτήριό τους. Κατέβασε το παντελόνι σου, θέλω να σε δω γυμνό».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ερωτικές ταινίες έχουν γυριστεί στον σταθμό Saxony-Anhalt στην ανατολική Γερμανία.

Η 33χρονη, πάντως, υποστήριξε ότι τα βίντεο ήταν «προσωπική της υπόθεση» και ότι δεν ήταν υποχρεωμένη να ζητήσει την άδεια των υπευθύνων της DB.

protothema.gr