Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Έτσι θα είναι ο νέος σταθμός του μετρό στον Κορυδαλλό.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δήμος Κορυδαλλού.

Με την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης της πλατείας Ελευθερίας, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του σταθμού «Κορυδαλλός» της γραμμής 3 του Μετρό, περίπου σε 4 μήνες.
Για τον σκοπό αυτό κλείσει προσωρινά από αύριο Παρασκευή, 1η Μαρτίου, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων γύρω από την κεντρική πλατεία της πόλης (ΙΧ και ΜΜΜ) και η κίνηση το διάστημα αυτό θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς, όπως ενημερώνει ο δήμος στην ιστοσελίδα του korydallos.gr. Η δημοτική αρχή καλεί τους οδηγούς να δείξουν προσοχή στις αλλαγές και στις μετακινήσεις.
«Το εμβληματικό αυτό έργο, τεράστιας σημασίας για την περιοχή, θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις και χώρους, σημαντικά σημεία των οποίων παρουσιάζουμε με αποκλειστικές εικόνες. Ο Σταθμός "Κορυδαλλός" θα έχει δύο εξόδους, ενώ με την ολοκλήρωση του έργου θα παραδοθεί στο κοινό μια νέα πλατεία, που θα περιλαμβάνει νέο πράσινο, κατασκευές με έντονο το υδάτινο στοιχείο, καθιστικά, παιδικές χαρές για όλες τις ηλικίες, σύγχρονο φωτισμό led, ενώ θα υπογειοποιηθεί και ο υποσταθμός της ΔΕΗ που υπάρχει έως σήμερα απέναντι από τον πεζόδρομο της οδού Αγ. Γεωργίου», αναφέρει ο δήμος Κορυδαλλού.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα ισχύσουν από την 1η Μαρτίου προετοιμάστηκαν από την Αττικό Μετρό σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού και τον ΟΑΣΑ, ενώ η πλατεία θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στις 30 Ιουνίου.

Για την αναλυτική ενημέρωση κατοίκων και επαγγελματιών σχετικά με όλες τις προσωρινές κυκλοφοριακές αλλαγές, ο Δήμος Κορυδαλλού και η Αττικό Μετρό διένειμαν ειδικό flyer και χάρτη, στον οποίο αποτυπώνονται όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι αλλαγές των δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών και των προσωρινών στάσεων του ΟΑΣΑ, αναφέρει ακόμη ο δήμος.






newsbeast.gr