Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου των συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ». Δείτε εικόνες.



Το ποιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς αποτελεί για τους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς του σωματείου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες στην Θεσσαλονίκη. 

Παρά την βροχή η συμμέτοχη των συνταξιούχων σιδηροδρομικών και φέτος ήταν πολύ μεγάλη. 

Στους προσκεκλημένους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Νίκος Τζήκας και μέλη της διοίκησης. 

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης η διοίκηση ενημέρωσε τους συνταξιούχους σε θέματα που τους αφορούν. Ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου κ. Στέλιος Τσαλδάρης αναφέρθηκε στα οικονομικά θέματα και ο Αντιπρόεδρος κ. Παύλος Χατζηκωνσταντίνου σε θέματα δικαστικών αγωγών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. 

Στην εκδήλωση μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, ο Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Συνταξιούχων σιδηροδρομικών Μακεδονίας – Θράκης κ. Βασίλης Πιτυτζόγιας, 

ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Φίλων σιδηροδρόμου κ. Ιωάννης Χαρίσης, ο εκπρόσωπος του «Θερμαϊκού» κ. Ιωάννης Γιαννακούδης, 



ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών κ. Στέλιος Αλμπάνης , καθώς και αντιπρόσωποι του σωματείου από την Βόρειο Ελλάδα. 

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης προσφέρθηκαν καφέδες και πιττάκια σε όλους.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους σιδηροδρομικούς που έφυγαν από την ζωή.

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Γιαννακίδης
Να είμαστε καλά και του χρόνου πάλι να ανταμώσουμε…