Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Ανάβουν την Πέμπτη τα φώτα στους γερανούς του Μετρό Θεσσαλονίκης.


Τα φώτα των γερανών στα εργοτάξια «Αγία Σοφία» και «Πανεπιστήμιο» του Μετρό Θεσσαλονίκης ανάβει αύριο Πέμπτη, ενόψει των Χριστουγέννων, η "Αττικό Μετρό ΑΕ", συμμετέχοντας και φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις του κεντρικού δήμου.
«Η Αττικό Μετρό ΑΕ προσκαλεί όλες και όλους την Πέμπτη και ώρα 18:00 στον Σταθμό «Αγία Σοφία», όπου σε μια γιορτινή τελετή, συνοδεία του μουσικού συγκροτήματος “Batala Salonica”, θα ανάψουν τα φώτα των γερανών» υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.

«Το Μετρό της Θεσσαλονίκης, έργο που ταλαιπώρησε την πόλη και τους πολίτες, έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια, όπως όλοι διαπιστώνουν, μεγάλη πρόοδο και επιτέλους πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του, καθώς σε δύο χρόνια από σήμερα θα δοθεί σε λειτουργία το σύνολο της βασικής γραμμής από τη Νέα Ελβετία έως το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό» ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος και πρόσθεσε: «Η λειτουργία του Μετρό θα αλλάξει ριζικά τις κυκλοφοριακές συνθήκες και θα διαμορφώσει μια διαφορετική καθημερινότητα για όλους στη Θεσσαλονίκη. Συμμετέχοντας και φέτος στις εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης ενόψει των Χριστουγέννων, η Αττικό Μετρό ΑΕ ανάβει τα φώτα των γερανών, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στην πόλη. Θα ήθελα με την ευκαιρία, εκ μέρους όλων όσοι εργάζονται για να αποκτήσει η πόλη σύντομα ένα σύγχρονο και ασφαλή μητροπολιτικό σιδηρόδρομο, να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, newsit.gr