Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

H τρέλα δεν πάει πάντα στα βουνά και αυτός ο άντρας (για κακή του τύχη) είναι η απόδειξη.

Αποτέλεσμα εικόνας για H τρέλα δεν πάει πάντα στα βουνά και αυτός ο άντρας (για κακή του τύχη) είναι η απόδειξηTo Υπουργείο Σιδηροδρόμων στην Ινδία έχει προχωρήσει σε πρωτοποριακά έργα που χώρες της Ευρώπης (όπως η Ελλάδα) δε διαθέτουν, όπως ειδικά μηχανήματα ανακύκλωσης για να κρατούνται οι σταθμοί καθαροί αλλά και αυτόματα πλυντήρια των τρένων.
Ωστόσο, αυτές οι καινοτομίες ίσως να μην αρκούν για να πείσουν τον συγκεκριμένο «επιβάτη» να πληρώσει εισιτήριο κι επιχειρεί να μπει σε κάποιο βαγόνι με έναν πιο ριψοκίνδυνο τρόπο.
Όμως, σε αντίθεση με τις ταινίες δράσεις, όπου αυτές οι επιχειρήσεις έχουν επιτυχή έκβαση, στη συγκεκριμένη περίπτωση η προσπάθεια του πρωταγωνιστή του βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter… έπεσε στο κενό.

Για την ακρίβεια, δεν κατάφερε να μπει σε κάποιο βαγόνι από το παράθυρο, γλίστρησε και έπεσε στις γραμμές με αποτέλεσμα να έχει μια άσχημη πτώση, όπως φαίνεται από τα πλάνα που τράβηξε επιβάτης.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν έχει τραυματιστεί, ωστόσο τα πλάνα δείχνουν ότι προσγειώθηκε ανώμαλα.
Δε γνωρίζουμε τα κίνητρα αυτής της απόπειρας. Δεν πρόλαβε το τρένο; Δεν είχε χρήματα για εισιτήρια; Ήταν μια τρέλα. Σημασία, έχει πάντως ότι έφαγε τα μούτρα του. Στην κυριολεξία.
Τα προαναφερθέντα έργα στους σιδηροδρόμους της Ινδίας:
Πηγή: Twitter
Πηγή: huffingtonpost
Πηγή :polispress.gr