Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Εργαζόμενοι στα Τραμ: Όλα στο σφυρί.


Αποτέλεσμα εικόνας για τραμΗ κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική του ξεπουλήματος του Δημόσιου Εθνικού Πλούτου. Αφού ξεπούλησε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ «αντί πινακίου φακής» παίρνει τώρα σειρά η Ελληνική-Εταιρεία -Συντήρησης- Σιδηροδρομικού-Τροχαίου-Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ ΑΕ) με κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών των υποψηφίων αγοραστών την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018. 
Μετά την ΕΕΣΣΤΥ ΑΕ σειρά έχει το τροχαίο υλικό της ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ κατά τον νόμο 3920/2011 που αντικρούει στον τροποποιητικό νόμο 4512/2018 για το υπέρΤαμείο. Καμία ξεκάθαρη απάντηση έως τώρα από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών παρά μόνο υποσχέσεις και παραπλανητικά λόγια. 
Οι εργαζόμενοι θα περιφρουρήσουμε τον ενιαίο δημόσιο σιδηρόδρομο από την μεθόδευση και τα τεχνάσματα απαξίωσης για να παραδοθεί στους υποψηφίους αγοραστές, που μοναδικό σκοπό έχουν το κέρδος ,και όχι η ασφάλεια και εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. 
Οι Ιταλοί και κάθε αγοραστής με την πρόφαση της δήθεν επένδυσης δεν θα ξανάρθουν. Οι δράσεις μας θα είναι δυναμικές και διαρκείς για να μην γίνει ο Εθνικός Δημόσιος Πλούτος εμπόρευμα 

ΓΙΑ. ΤΟ. Σ.Ε.Τ



Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας

Ηλίας Μανιατάκης                Παναγιώτης Γεωργακόπουλος