Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Οργιάζουν οι πορτοφολάδες στα ΜΜΜ - Με ποιους τρόπους κλέβουν ανυποψίαστους πολίτες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Πορτοφολαδες22χρονη Βουλγάρα δεν είχε αφήσει... πορτοφόλι για πορτοφόλι στη Θεσσαλονίκη

Μάστιγα έχουν γίνει οι κλοπές πορτοφολιών και κινητών τηλεφώνων. Στη Θεσσαλονίκη, η αστυνομία συνέλαβε μία κοπέλα, μόλις 22 ετών, που ξάφριζε κόσμο σε λεωφορεία. 
Οι φωτογραφίες της δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η Μαρινέλα Βασίλεβα, η 22χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία, δεν είχε αφήσει πορτοφόλι για πορτοφόλι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα στοιχεία της όμορφης κοπέλας δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς τα θύματα της 22χρονης δεν είναι λίγα.

Η Μαρινέλα χρησιμοποιούσε έναν από τους παραδοσιακούς τρόπους για να κλέψει πορτοφόλια. ‘Επιανε γυναικείες κουβέντες στις στάσεις των λεωφορείων. Μόνο που όταν οι κουβέντα τελείωνε, οι συνομιλήτριες της έφευγαν… φτωχότερες.
Παραδοσιακοί και νέοι τρόποι κλοπής ανυποψίαστων περαστικών

1. Η μέθοδος της απασχόλησης

Η μέθοδος της απασχόλησης πιάνει πάντα… πρόσωπα φιλικά και πρόσχαρα… συνήθως γυναίκες, σου πιάνουν την κουβέντα… ο σκοπός τους όμως είναι άλλος.

2. Η μέθοδος του αιφνιδιασμού

Μέθοδος δεύτερη, η μέθοδος του αιφνιδιασμού, μια τσάντα κρεμασμένοι στην καρέκλα για τους επιτήδειους είναι υπόθεση δευτερολέπτων

3. Η μέθοδος του φυλλαδίου

Εύκολη υπόθεση για τους μακρυχέριδες είναι και ένα κινητό ή ένα πορτοφόλι αφημένο στο τραπέζι δίπλα στον καφέ.
Την έκλεψαν 11 φορές!

Για να γίνει το πάθημα, μάθημα, κάποιοι έπρεπε να την πατήσουν, όχι μία ούτε δύο ούτε τρεις φορές!

«11 φορές που έχουν πάρει τσάντες και πορτοφόλια είναι απίστευτο! Τη μία φορά μου πήραν τη τσάντα και τρέχανε… μου είχε πάρει το πορτοφόλι.. και μόλις κλείνει η πόρτα από το τρένο μου το δείχνει και γελάει!», λέει θύμα κλοπών.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας καφετέριας, οι πορτοφολάδες χρειάστηκαν μόλις 90 δεύτερα… παίρνει το πορτοφόλι.. ανυποψίαστη η κυρία συνεχίζει να πίνει τον καφέ της.. αυτό ήταν όλο.

Τουριστικά μέρη και παραστάσεις δρόμου αποτελούν αγαπημένα στέκια των πορτοφολάδων.

Πηγή: star.gr