Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

HΠΑ: Την έσυρε από το τρένο επειδή είχε βάλει τα... πόδια στο κάθισμα! Δείτε το βίντεο!

Ο αστυνομικός διακρίνεται να αρπάζει την κοπέλα από το χέρι και το πόδι, την ώρα που αυτή διαμαρτύρεται


Μια νέα γυναίκα σύρθηκε βίαια εκτός αμαξοστοιχίας από έναν αστυνομικό στο Λος Άντζελες επειδή είχε τα… πόδια της στο απέναντι κάθισμα!

Η 18χρονη Μπέθανι Νάβα επέβαινε στο τρένο με σκοπό να συναντήσει τη μητέρα της όταν ένας αστυνομικός απαίτησε να κατεβάσει τα πόδια. Στο βίντεο, που κατέγραψε ένας συνεπιβάτης της Νάβα με το κινητό του, ο αστυνομικός ακούγεται να λέει: «Σού είπα τι να κάνεις. Δεν με υπάκουσες. Κατεβαίνεις από το τρένο». 


Ο αστυνομικός διακρίνεται να αρπάζει την κοπέλα από το χέρι την ώρα που αυτή διαμαρτύρεται λέγοντας «πλήρωσα για να είμαι στο τρένο! Σταμάτα! Άφησέ με!», προσπαθώντας να κρατηθεί. 

Ο αστυνομικός μάλιστα απείλησε να συλλάβει άλλον επιβάτη που επιχείρησε να διαμαρτυρηθεί: «Φίλε είσαι ο επόμενος… Δεν μού λες τι να κάνω». 

Τελικά, η -κατατρομαγμένη- Μπέθανι συνελήφθη επειδή έκανε φασαρία, όπως συνελήφθη και μια 22χρονη, η Σελίνα Λετσούγκα που προσπάθησε να την υπερασπιστεί. Σύμφωνα με τον αστυνομικό, η 22χρονη επίσης συνελήφθη γιατί τον έφτυσε. Η αστυνομία του Λος Άντζελες ερευνά το περιστατικό.




Πηγή: skai.gr