Οδηγός αυτοκίνητου προκειμένου να αποφύγει σύγκρουση με άλλο όχημα έριξε το αυτοκίνητο στις γραμμές του τρένου.
Όπως μας ενημέρωσε φίλος αναγνώστης το συμβάν σημειώθηκε σήμερα στην ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση Σεπολίων μέρα μεσημέρι.
Ο φίλος αναγνώστης αναφέρει σχετικά:
«Είδα ένα όχημα να χάνει τον έλεγχο και με κολλημένο το γκάζι να βρίσκεται στα χαλίκια. δικαιολογημένα βέβαια. Η γυναίκα οδηγός το έκανε διότι από την οδό Σεπολίων ερχόταν με φόρα οδηγός άλλου οχήματος και με προσπέραση τον σταθμευμένων οχημάτων κοντά σε ένα φούρνο όπου υπάρχει εκεί μπήκε στην λωρίδα της, η γυναίκα δεν ήθελε να θρηνήσουμε θύματα και έτσι έστριψε το τιμόνι δεξιά και μπήκε μέσα στις γραμμές .
Ενημερώσαμε και σήμερα την τροχαία Αθηνών , αλλά δεν εμφανίστηκε κανένα δίκυκλο η όχημα της τροχαίας για να λύσει αυτό το θέμα».
Ελπιζούμε κάποιοι υπεύθυνοι θα δουν το πρόβλημα και θα παρέμβουν πριν σημειωθεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός.

