Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω αγώνα δρόμου.

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε λεωφόρους και οδούς του Δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017, από τις 08:00 έως τις 13:00, λόγω της διεξαγωγής του «9ου Αγώνα δρόμου και περιπάτου Greece Race for the Cure».

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι ρυθμίσεις θα γίνουν ως εξής:

-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ.Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Ζαχάρωφ, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής, μέχρι την πρώτη παράλληλο.

-Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Πανεπιστημίου, στο τμήμα μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Πεσματζόγλου, και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

-Μελεάγρου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.

-Αραβαντινού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.

-Κλεάνθους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασ. Γεωργίου Β΄ και της Λ. Βασ. Κων/νου.

-Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Χαρ. Τρικούπη και της Λ. Βασ. Σοφίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Βασ. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Βασ. Κων/νου:

* Σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αρδηττού και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

* Στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Σπ. Μερκούρη και Λ. Βασ. Σοφίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Παράλληλα, θα απαγορεύεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής της εκδήλωσης [Λ. Βασ. Αμαλίας-Λ. Βασ. Σοφίας- αναστροφή στο ύψος της οδού Ξενίας-Λ. Βασ. Σοφίας (ρεύμα ανόδου)- Λ. Βασ. Κων/νου (ρεύμα καθόδου) - Λ. Βασ. Όλγας], τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των εξής ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης: Λ. Βασ. Σοφίας - Ρηγίλλης και Λ. Βασ.Κων/νου - Βασ. Γεωργίου Β΄.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων από τις 22:00 του Σαββάτου, 30 Σεπτεμβρίου έως τις 14:00 της Κυριακής, 1 Οκτωβρίου, στη Λ. Βασ. Ολγας σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Τροποποιήσεις και στα δρομολόγια των ΜΜΜ

Η διεξαγωγή του 9ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure θα φέρει αλλαγές στις λεωφορειακές γραμμές, τα τρόλεϊ και το τραμ την Κυριακή.



Πηγή: documentonews.gr