Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ορέστης Τσανγκ: «Φιλάκια».

Αποτέλεσμα εικόνας για Ορέστης ΤσανγκΤελικά, όπως έλεγε ένας παλαιός (κεντρώος) πολιτικός, είμαστε μια χώρα... τσιριμπίμ τσιριμπόμπ. Δεν φτάνουν όλες οι αγωνίες που έχουμε, εάν δηλαδή θα φορέσει ή όχι ο πρωθυπουργός μας γραβάτα, εάν θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη, έχουμε και το... «Surviror» που οι αποχωρήσαντες παίκτες του εισέβαλαν στον κρατικό μηχανισμό. Εις εξ αυτών, κινεζικής καταγωγής αλλά γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ονόματι Ορέστης Τσανγκ (ο οποιος ανήκε στην ομάδα των «Μαχητών», με ειδίκευση στις... κατασκευές αιώρων, κούνιων, πάγκων κ.τ.λ.), οδήγησε ο αθεόφοβος έναν συρμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. 
Και όχι μόνο το οδήγησε, αλλά απευθύνθηκε διά μικροφώνου στους επιβάτες (όπως κάνουν οι πιλότοι όταν περνούν πάνω από τη Μύκονο) για να τους πληροφορήσει ότι «σε λίγο φθάνουμε στην Κηφισιά, φιλάκια». Και για όσους δεν κατάλαβαν ποιος ήταν ο μηχανοδηγός που τους έστελνε φιλάκια, ανήρτησε και μια φωτογραφία του στο Instagram με ένα βίντεο στο οποίο οδηγεί το τρένο.
 Βέβαια την πλήρωσε η επαγγελματίας μηχανοδηγός, την οποία η ΣΤΑΣΥ έθεσε σε διαθεσιμότητα με την κατηγορία ότι προκάλεσε ζήτημα ασφαλείας στο επιβατικό κοινό.

Πηγή: tovima.gr