Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Νεαρός άνδρας έπεσε μέσα σε φρεάτιο στο σταθμό του ηλεκτρικού στη Βικτώρια.

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού του - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός νεαρού άνδρα που νωρίτερα έπεσε μέσα σε φρεάτιο στο σταθμό του ηλεκτρικού στη Βικτώρια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο νεαρός άνδρας, που φέρεται να είναι τοξικομανής, για άγνωστό μέχρι στιγμής λόγο προσπάθησε να τραβήξει την σχάρα που υπάρχει για να καλύπτει το φρεάτιο και κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες βρέθηκε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής αλλά και ένα ασθενοφόρο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έχει τραυματιστεί.



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επιχείρηση ανάσυρσης του νεαρού από την Βικτώρια
Είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρεται στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η επιχείρηση απεγκλωβισμού και ανάσυρσης του νεαρού άνδρα που για άγνωστό μέχρι στιγμής λόγο προσπάθησε να τραβήξει την σχάρα που υπάρχει για να καλύπτει το φρεάτιο και κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες βρέθηκε στο κενό.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν και τον έβγαλαν από το φρεάτιο και στη συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και δεν μπορούσε να πει στους πυροσβέστες ούτε το όνομά του.

Πηγή: newsbeast.gr