Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Δεν γίνεται οι συνδικαλιστές να κυβερνούν την Ελλάδα!


Στο αλαλούμ με τη στάση εργασίας που ανακοίνωσαν οι μηχανοδηγοί του μετρό χθες και αμέσως την πήραν πίσω αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στο σχόλιό του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη.

Ο δημοσιογράφος υπογράμμισε το γεγονός ότι την απόφαση για τη στάση εργασίας έλαβε μόλις το ένα τέταρτο των μηχανοδηγών του μετρό. «Όταν γίνονται εκλογές γίνονται για να επιλέξουμε την κυβέρνηση του τόπου και όχι τους συνδικαλιστές που θα μας κυβερνούν. Δεν μπορεί μια ομάδα να αποφασίζει για όλους τους εργαζόμενους του μετρό», ανέφερε και υποστήριξε ότι «θα περίμενε κανείς την ώρα που είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι εργασιακές σχέσεις να έχουν διαφορετική στάση».

«Δεν είναι κατανοητή η θέση τους ότι δεν θέλουν την αξιολόγηση, ειδικά σε μια χώρα που έχει χρεοκοπήσει και δεν έχει να πληρώσει τίποτα. Ζητάνε από μια χώρα να τους δώσει 200 ευρώ όταν στο συρτάρι υπάρχουν 20 ευρώ. Πρέπει να βάλουν μυαλό οι συνδικαλιστές, δεν κυβερνούν την Ελλάδα»ανέφερε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

Πηγή: newpost.gr