Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Το σωματείο των συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» έκοψε την πίτα του. Δείτε εικόνες.

Το σημαντικό γεγονός της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» τίμησαν με την παρουσία τους και φέτος πολλοί συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης του σωματείου τους.
Τους καλεσμένους υποδέχτηκε η διοίκηση του σωματείου με επικεφαλής τον πρόεδρο τους κ. Κωνσταντίνο Περγαντόπουλο.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμούς, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων –Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας των συντάξιουχων κ. Δημήτριος Μπερμπεγιάννης, ο εκπρόσωπος του ΣΣΒΕ κ. Χρήστος Πανόπουλος, ο Πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων σιδηροδρομικών Ο Άγιος Φίλιππος» κ Γιάννης Πολυμέρου , το μέλος του διοικητικού συμβουλίου των φίλων σιδηροδρόμου κ. Γιάννης Γιαννακούδης, Εκπρόσωποι του σωματείου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» από την Μακεδονία και την Θράκη καθώς και πολλά πρώην Διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Ορφανός.

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των συνταξιούχων σιδηροδρομικών που έφυγαν από την ζωή.
Δείτε εικόνες.


Τιμώμενο πρόσωπο στην φετινή εκδήλωση ήταν ο πρώην αρχηεπιθεωρητής του ΟΣΕ και επί σειρά ετών συνδικαλιστής  κ. Στέλιος Χαγιάρης στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα και η  οποία παρελήφθη από τον  γιο του Νίκο.

                               Τίμησαν τον Στέλιο Χαγιάρη


Τιμώμενο πρόσωπο στην φετινή εκδήλωση ήταν ο πρώην αρχιεπιθεωρητής του ΟΣΕ και επί σειρά ετών συνδικαλιστής  κ. Στέλιος Χαγιάρης στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα και η  οποία παρελήφθη από τον  γιο του Νίκο.


                                Τυχερά τα "Σιδηροδρομικά Νέα"

Το τυχερό νόμισμα της βασιλόπιτας έπεσε φέτος στα «Σιδηροδρομικά Νέα».
Με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες συνταξιούχους σιδηροδρομικούς που έσπευσαν να  μας συγχαρούν για το ενημερωτικό έργο που κάνουμε. Επίσης πολλοί μας ζήτησαν να καταγράψουμε τα βιώματα τους στον σιδηρόδρομο. Η ιστοσελίδα μας είναι ανοικτή και θα χαρούμε να καταγράψουμε ιστορικά  γεγονότα που έζησαν  κατά τον εργασιακό τους βίο.