Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Βουραϊκός: ο Παναγόπουλος ζητά να συνοδεύονται τα παιδιά στο Φαράγγι.

Βουραϊκός: ο Παναγόπουλος ζητά να συνοδεύονται τα παιδιά στο ΦαράγγιΤα φώτα της δημοσιότητας μπορεί να έσβησαν, δυο βδομάδες μετά το τραγικό δυστύχημα στο φαράγγι του Βουραϊκού με θύμα τον 9χρονο Βασίλη Σανδάλη, όμως ο Δήμος Αιγιάλειας δεν φαίνεται να ξεπερνά τόσο εύκολα το περιστατικό, που αναμφισβήτητα έστρεψε τα βλέμματα όλης της Ελλάδας στην περιοχή, με όχι και τόσο θετικά μηνύματα για την προσέλκυση επισκεπτών.

Ο δήμαρχος, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία -κι ενώ έχει συζητήσει το θέμα με τον συνάδελφό του στα Καλάβρυτα Γ. Λαζουρά, με τον οποίο μοιράζονται το φαράγγι- μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει τον -πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Παναγιώτη Θεοχάρη. Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανήκει εξ ολοκλήρου το πέρασμα, δεξιά κι αριστερά των γραμμών του οδοντωτού σιδηρόδρομου Διακοπτού - Καλαβρύτων.

Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ

Ο Θανάσης Παναγόπουλος, που προτίμησε τη σιωπή όλες τις ημέρες του δυσάρεστου περιστατικού, σπάζοντας τη σιωπή του, μίλησε «έξω από τα δόντια» για ό,τι συνέβη και απευθυνόμενος σε δημοτικούς συμβούλους που τον ρωτούσαν για το τι πρέπει να κάνει ως οικείος δήμος, υποστήριξε: «Δεν θα 'πρεπε από μερικά σημεία να περνά κανείς πεζός, κάτω από 18 ετών. Ποτέ. Μάλιστα, πολύ περισσότερο, παιδιά. Κακώς ο ΟΣΕ δεν περιέφραξε τα στενά σημεία, όπου κυριολεκτικά για να περάσει κανείς, πρέπει να πατήσει σε κάτι στενούς σωλήνες».

Πηγή: pelop.gr