Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Αυστραλία: Γυναίκα που ταξίδευε με τραίνο πιάνει στα πράσα τον άνδρα που προσπαθεί να τραβήξει με κάμερα κάτω από το σορτς της! Δείτε το βίντεο!

Η ζωή δεν είναι καθόλου εύκολη όταν είσαι γυναίκα, ούτε καν όταν απλώς κάθεσαι μόνη σου μέσα στο τρένο ενώ είναι μέρα, χωρίς να ασχολείσαι με κανέναν άλλο.

Αυτό αποδεικνύει η περίπτωση της Tegan Portener, μιας γυναίκας από την Αυστραλία που βρισκόταν στο τρένο, όταν κατάλαβε ότι κάποιος μπροστά της προσπαθούσε να τραβήξει με κάμερα κάτω από το σορτς που φορούσε.
Ο ανώμαλος συνεπιβάτης της προσπαθούσε μάλιστα να τοποθετήσει το κινητό του ανάμεσα στη θέση του, έτσι ώστε κανείς να μην τοn καταλάβει.
Η Tegan είπε στο Facebook ότι κατάλαβε ότι ο άνδρας κοιτούσε τριγύρω με ύποπτο τρόπο, αλλά αρχικά τον αγνόησε. Την πήρε ο ύπνος, αλλά μόλις ξύπνησε συνειδητοποίησε ότι ο τύπος προσπαθούσε να τραβήξει πλάνα με την κάμερα. Χρειάστηκε να περάσει λίγη ώρα μέχρι τελικά να αποφασίσει να τον αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο για ό,τι έκανε.
Η Portener έβγαλε λοιπόν και το δικό της κινητό για να τραβήξει με την κάμερα τις αηδιαστικές προσπάθειες του άνδρα και έτσι τον βλέπουμε ενώ τοποθετεί το κινητό του ανάμεσα στο κενό της θέσης του. Όταν τον αντιμετωπίζει, εκείνος κάνει φυσικά τον ανήξερο. «Γιατί στοχεύεις συνέχεια το κινητό σου προς εμένα;», τον ρωτάει;
Η κοπέλα είπε στο Facebook ότι ενημέρωσε τον οδηγό για το συμβάν και επικοινώνησε με την αστυνομία. Σύμφωνα με την Sydney Morning Herald , απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον άνδρα.


Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"
Πηγή: huffingtonpost.gr