Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Αρχή άνδρα δείκνυσι…


Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου διοργανώνει ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, στο Ξενοδοχείο Rex, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρα 12:00 π.μ., με θέμα την παρουσίαση από την ΕΡΓΟΣΕ της μελέτης «Σιδηροδρομική Γραμμή Πάτρα- Πύργος –Καλαμάτα».
Η παρουσίαση θα γίνει από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ, κ. Αθανάσιο Βούρδα, και στελέχη του Oργανισμού. Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Δέδες Γεώργιος.
Στην πρώτη πρόσκληση που είχε δει το φως της δημοσιότητας μεταξύ των αιρετών που θα απηύθυναν χαιρετισμό ήταν και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, Μανώλης Μάκαρης. Κι αυτό ήταν δικαιολογημένο αφού αυτός ήταν που εισηγήθηκε το θέμα στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου.
Φήμες λένε , όμως, ότι μόλις διάβασε την πρόσκληση ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, απαίτησε από τον πρόεδρο της ΠΕΔ, στο όνομα κάποιου πρωτοκόλλου, να βγει το όνομα του κ. Μάκαρη από το…πρόγραμμα. (σ.σ. έχουμε στη διάθεσή μας και τις δύο προσκλήσεις με τις αλλαγές τους).
Μικροπολιτική δίχως λόγο. Αλλά όπως έλεγε και ο Σοφοκλής στην "Αντιγόνη: «Είναι αδύνατο να µάθει κανείς τη διάθεση, το φρόνηµα και τη γνώµη τού κάθε ανθρώπου, πριν αυτός δοκιµαστεί στην άσκηση της εκτελεστικής και νοµοθετικής εξουσίας"…

Συντάκτης: Α.Π.
Πηγή: harrosnews.gr