Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Επίσκεψη κλιμακίου της ΕΡΓΟΣΕ στη Δυτική Ελλάδα.

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ, με επικεφαλής τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Θάνο Βούρδα, θα επισκεφτεί τα εργοτάξια στην περιοχή του Κιάτου, του Αιγίου και της Σήραγγας Παναγοπούλας.
Επιπλέον, στις 11 πμ θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην περιοχή του Ελαιώνα και συνάντηση με τοπικούς φορείς, ενώ στις 12:30μμ θα γίνει επίσκεψη στο Δήμο Αιγίου και συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή.
Το Σάββατο, το κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ θα παρευρεθεί "Code Patras – Rail and City", στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, μια εκδήλωση-εργαστήριο ιδεών για το τραίνο στην Πάτρα με τη συμμέτοχη των πολιτών.
Την Κυριακή, στις 14/2/2016, θα πραγματοποιηθεί η παρουσιαστή της μελέτης ‘’Πάτρα-Πύργος (Κατάκολο-Ολυμπία)- Καλαμάτα’’, σε συνάντηση με πολιτικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο κτήριο του Διοικητηρίου στον Πύργο.

Σημειώνεται επίσης πως Δ/νων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο του Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή, στις 10:30 το πρωί της Κυριακής.

Πηγή: metaforespress.gr