Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ... επιβεβαίωσε το σκληρό πορνό στον Προαστιακό! Ψάχνουν τον "υπεύθυνο"!


Έρευνα για την εικόνα από σκληρό πορνό που εμφανίστηκε σε οθόνη του σταθμού "Δουκίσσης Πλακεντίας" του Προαστιακού έχει ήδη αρχίσει, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που επιβεβαίωσε το ατυχές περιστατικό.
 Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, το πιθανότερο σενάριο είναι να "κρύβεται" κάποιος χάκερ πίσω από το συμβάν, ενώ διευκρινίζει ότι επρόκειτο για εικόνα και όχι βίντεο πορνό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ερευνά συμβάν το οποίο σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, φέρεται να έλαβε χώρα στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» του Προαστιακού, με την προβολή παράνομου περιεχομένου από οθόνη ενημέρωσης δρομολογίων.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το πιθανότερο σενάριο είναι νεαρός χάκερ να “ανέβασε” εικόνα (επιφάνεια εργασίας υπολογιστή) για μερικά δευτερόλεπτα σε μια και μόνο οθόνη του σταθμού, και όχι βίντεο, παράνομου υλικού, προκειμένου να το τραβήξει φωτογραφία και στη συνέχεια να το αναρτήσει στο διαδίκτυο (social media), για να κάνει κάποιου είδους φάρσα (troll, viral, κλπ).
Σε καμία περίπτωση δεν προβλήθηκε σε σταθμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ταινία ακατάλληλου περιεχομένου ούτε υπήρξε καμία παραβίαση στα ηλεκτρονικά συστήματα ενημέρωσης των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ούτε έγινε αντιληπτό κάτι τέτοιο από επιβάτες ή προσωπικό των σταθμών.
Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, που έστησε όπως όλα δείχνουν νεαρός φαρσέρ, του οποίου τα ηλεκτρονικά ίχνη έχουν ταυτοποιηθεί, σε μία και μόνο οθόνη ενημέρωσης.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα".

Πηγή: newsit.gr