Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Τιμήθηκε στα Transport & Logistics Awards 2015, ο Πρόεδρος-Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Αθ. Ζηλιασκόπουλος. Βραβείο πήρε και η SARMED.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Transport & Logistics Awards 2015
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή Απονομής των ΠΑΕΓΑΕ Transport & Logistics Awards 2015 όπου και βραβεύθηκαν τα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Μεταφορών. Tα βραβεία διοργανώνουν το Supply Chain Institute και η Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών. 


 Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στην χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησαν οι διοργανωτές.
 Ιδιαίτερη στιγμή στην Τελετή, ήταν οι απονομές των Τιμητικών Βραβείων από τον πρόεδρο του Supply Chain Institute κ. Σταμάτη Ανδριανόπουλο, τα οποία απονεμήθηκαν για την συνεισφορά τους στον κλάδο στους: Δρ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο– Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Καθ. Γεώργιο Γιαννόπουλο – Αντεπιστέλλον Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών στον κλάδο της «Επιστήμης των Μεταφορών και Συγκοινωνιών», ομότιμο Καθηγητή Συγκοινωνιακής Τεχνικής του ΑΠΘ και Διευθυντή του Ινστιτούτου Βιώσιμης Ανάπτυξης και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) του οποίου είναι αντιπρόεδρος, κ. Ιωάννη Παράσχη – Γενικό Διευθυντή (CEO) του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και στον κ. Βασίλειο Φουρλή, πρόεδρο της εταιρείας Fourlis Α.Ε. Συμμετοχών. 
 Σημαντική στιγμή της βραδιάς, ήταν και τα 4 βραβεία Κορυφαίας Διάκρισης που απένειμε ο Καθηγητής & Διευθυντής του Ηλεκτρονικού Εργαστηρίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Δουκίδης, στις εταιρείες: Κέντρο Διαχείρισης & Διανομής Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Α.Ε., ΚΡΙ - ΚΡΙ Α.Ε., ΕΛΑϊΣ-Unilever Hellas και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
 Στην φετινή τελετή απονομής των βραβείων, φιλοξενήθηκαν τα Ελληνικά Βραβεία Αριστείας στα Logistics του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδας (ILME) και απονεμήθηκαν τα βραβεία Μέγας Αλέξανδρος - Manager of the Year στον κ. Ανέστη Παρταλίδη, και το βραβείο Μέγας Αλέξανδρος - Project of the Year στην εταιρεία SARMED, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον κορυφαίο ευρωπαϊκό θεσμό βραβείων εφοδιαστικής αλυσίδας “European Gold Medal in Logistics & Supply Chain – Project of the Year 2016” – ILME.
 Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η κ. Μαριλένα Αργυρού, Managing Director του Supply Chain Institute, ενώ τα βραβεία απένειμαν στους νικητές:

 O κ. Θανάσης Γυφτάκης, Director Property Unit του Χορηγού των Βραβείων, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο κ. Νίκος Χαιρέτας, Διευθύνων Σύμβουλος του Χορηγού Τίτλου ΠΑΕΓΑΕ, ο κ. Νίκος Ροδόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (ΕΕL), Απόστολος Κενανίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΟΦΑΕ, καθώς και τα μέλη της κριτικής επιτροπής των βραβείων κ.κ.: Γιάννης Κυριακού, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΣΕΒ,Δημήτρης Μποστάνης, Chief Supply Chain Director Frigoglass, Βασίλης Μπαρμπαγιάννης, Πρόεδρος ΣΥΝΔΔΕΕ&L, Καθ. Κωνσταντίνος Αντωνίου, Αναπληρωτής καθηγητής στο ΕΜΠ & Πρόεδρος ΣΕΣ, Χρήστος Ταραντίλης, Καθηγητής ΟΠΑ, Καθ. Ευστράτιος Παπαδημητρίου, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. 
 Τα Ελληνικά βραβεία Αριστείας στα Logistics του ΙLME, άνοιξε ο πρόεδρος του ILME & Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Logistics κ. Σπύρος Ολύμπιος, ενώ στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντίνος Χανιώτης, Α’ Αντιπρόεδρος ILME & πρόεδρος της επιτροπής των βραβείων, απένειμε τα διπλώματα συμμετοχής στα βραβεία. Ο κ. Μιλτιάδης Χατζημανωλάκης, Γενικός Διευθυντής ΝΗΡΕΥΣ και περσινός νικητής του βραβείου Project of the Year, απένειμε στην εταιρεία SARMED, το βραβείο Μέγας Αλέξανδρος Project of the Year.
 Τα βραβεία διοργανώθηκαν υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Χορηγός τίτλου είναι η ΠΑΕΓΑΕ, Χορηγός ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και Υποστηρικτές η εταιρεία Jungheinrich Hellas και EY. 
 Τα βραβεία υποστηρίζουν η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (Ο.Φ.Α.Ε.), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics (ΣΥΝΔΔΕ&L), το ITS HELLAS Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

Πηγή: sofokleousin.gr