Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Άνθρωποι που ερωτεύτηκαν...τρένα!!!

  Ο έρωτας είναι τυφλός δεν λένε; Ή ακόμη καλύτερα πως ο έρωτας δεν κάνει διακρίσεις! Είναι όμως κάποιες φορές που τα βέλη του πρέπει να έχουν κάνει λάθος. Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσει, αν όχι περίεργο, κανείς τις περιπτώσεις ανθρώπων που δηλώνουν παράφορα ερωτευμένοι με αντικείμενα.
  Ονομάζεται πραγματοφιλία και αφορά τον έρωτα μεταξύ ενός ανθρώπου και ενός αντικειμένου, αν και διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις για το γεγονός αν όντως τα πράγματα ανταποκρίνονται στα αισθήματα των ανθρώπων.

Έγινε επίσημα κα. Rollercoaster (τρενάκι λούνα πάρκ)
   Η Έϊμι Γουλφ βρήκε τον έρωτα της ζωής της σε κάτι ασυνήθιστο. Πρωτοείδε το τρενάκι σε ηλικία 13 ετών και ορκίστηκε μια μέρα να παντρευτεί την ατραξιόν του λούνα παρκ από την Πενσιλβανία της Αμερικής. Στη φωτογραφία βλέπετε το ευτυχές ζεύγος να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό. Με τέτοιο σύζυγο πάντως δεν έχεις να φοβάσαι για... απιστία!


Τύφλα να έχει η Άννα Καρένινα
  Η ατμομηχανή της και το επιβλητικό μαύρο χρώμα της, έκαναν τον Τζόαχιμ να την ερωτευτεί παράφορα. Κι αν ακόμη τα τρένα με ατμομηχανή δεν είναι και ότι πιο σύγχρονο στην μετακίνηση σε ράγες, ο κύριος δεν έχει κανέναν πρόβλημα να φωνάξει τον έρωτά του για το τρένο.

Πηγή: news247.gr, buzzfeed.com