Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σήμερα συνεδριάζει το διοικητικό συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Τα θέματα που θα συζητηθούν και βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, είναι:

- Κατακύρωση του ανοικτού διεθνούς Διαγωνισμού Δ-1419/14 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού χώρων και Τροχαίου Υλικού για τους συρμούς Πελοποννήσου και τα λεωφορεία Αμαξοστασίων Ασπροπύργου (Θριάσιο) και Πάτρας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» στην εταιρεία «ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. – ΚΕΝΤΖΑΚΗΣ Γ. Ο.Ε.». 

- Έγκριση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών μίσθωσης δωματίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε ξενοδοχείο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

- Ειδική Συμφωνία μεταξύ των Σιδηροδρομικών Επιχειρήσεων «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» και «CFARYM TRANSPORT» με αντικείμενο τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων (UTI) με τακτικές αμαξοστοιχίες και με εφαρμογή κατά το έτος 2015.

-Ενημέρωση σχετικά με την κατάρτιση μεταξύ των σιδηροδρομικών επιχειρήσεων ΤΡΑΙΝΟΣΕ, CFARYM και ZS «Μνημονίου Αμοιβαίας Κατανόησης με αντικείμενο τη συνεργασία με σκοπό την κοινή οργάνωση των σιδηροδρομικών μεταφορών containers από/προς τον Λιμένα Νέου Ικονίου».

-Καθώς και διάφορα θέματα και ανακοινώσεις