Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Πρωτοβουλία κατά Τατούλη για τον προαστιακό Λουτρακίου

Σφοδρή επίθεση στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη εξαπολύει, για μία ακόμα φορά, η Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην εν λόγω ανακοίνωση, «όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο από την μία και από την άλλη έχει υποκύψει σε έξωθεν του πολιτικού βίου επιταγές, φυσικό είναι να πετάει ο ίδιος ή τα "εξαπτέρυγά" του πυροτεχνήματα για να… εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν χρόνο». Η Πρωτοβουλία προσθέτει, ειδικότερα, ότι «η χθεσινή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου μόνον θλίψη μπορεί να προκαλεί, ενώ εμμέσως πλην σαφώς αναδεικνύει το νέο "στριπτίζ" του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, σε όσα ψευδή και ανυπόστατα ανακοίνωσε χθες επιδιώκοντας να "πνίξει" αλήθειες και γεγονότα, μετά την επερώτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για την προοπτική έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου».

Σύμφωνα με την Πρωτοβουλία, «ο Πέτρος Τατούλης έχει καταπιεί… αμάσητο τον φάκελο του ΟΣΕ που έχει στα χέρια του από τον περασμένο Μάρτιο με ολοκληρωμένη την μελέτη, ακόμα και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου, με το μόνο που να απομένει επί 9 μήνες είναι να το εντάξει στο τρέχον ΕΣΠΑ, αλλά περί άλλων τυρβάζει, αναδεικνύοντας τις προ 19μήνου υποσχέσεις και δεσμεύσεις του ως "έπεα πτερόεντα"».

eleftheriaonline.gr
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/51287-tatoulis-proastiakos-loutraki