Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του ΟΣΕ

Σημαντικές αποφάσεις αναμένονται να παρθούν κατά την σημερινή απογευματινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕ. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου. Μεταξύ των θεμάτων που θα ζητηθούν είναι, η νέα ΣΣΕ, θέματα Πολιτιστικής κληρονομιάς του σιδηροδρόμου, η υλοποίηση του έργου «Δυτικός προαστιακός Θεσσαλονίκης», καθώς επίσης και θέματα διαγωνισμού για την εκποίηση του παλιού άχρηστου υλικού του ΟΣΕ. Ειδικότερα, τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1.-Έγκριση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας προσωπικού ΟΣΕ. 
2.-Πλαίσιο Πρωτοβουλιών του ΟΣΕ σε σχέση με την Σιδηροδρομική Πολιτιστική Κληρονομιά
3.-Σύμφωνο Συνεργασίας για την ωρίμανση και υλοποίηση του έργου: «ΔΥΤΙΚΟΣ 
ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – CITY TRAIN»
4.-Έγκριση διενέργειας ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την Εκποίηση Παλαιού και Αχρήστου Σιδηροδρομικού μη τροχαίου υλικού της Διεύθυνσης Συντήρησης Γραμμής/Υπηρεσία Γραμμής Μακεδονίας -Θράκης /Τμήμα Έδεσσας , ΔΙΣΥΓ/ΥΓΜΘ/ΤΜ.ΤΕΔ, Προϋπολογιζόμενης ποσότητας 2.721.083 κιλών περίπου (Σιδηροτροχιές , διάφοροι Στρωτήρες ,Σχάρες κ.λ.π), σύμφωνα με τον συνημμένο στην παρούσα διακήρυξη πίνακα, προϋπολογιζόμενης αξίας #625.849,09 # € περίπου χωρίς Φ.Π.Α και #769.794,38# € περίπου συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% και ελάχιστης τιμής μονάδος 0,23 € /kgr , με κριτήριο κατακύρωσης την υψηλότερη τιμή.
5.-Έγκριση του αποτελέσματος και ματαίωση του ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού (13076/1) που αφορά την «εκποίηση παλαιού και αχρήστου Σιδηροδρομικού μη Τροχαίου Υλικού Ξύλινοι Στρωτήρες (της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, περιφέρειας Πελοποννήσου και Αττικής-Στερεάς Ελλάδας), ποσότητας 73.812 τεμαχίων», ελάχιστης προϋπολογιζόμενης αξίας #73.812,00# € χωρίς ΦΠΑ & #90.788,76# € με Φ.Π.Α. 23%.
6.-Έγκριση του αποτελέσματος του ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού με αριθμό διακήρυξης 14005/29.04.2014, που αφορά την «εκποίηση παλαιού και αχρήστου Σιδηροδρομικού μη Τροχαίου Υλικού της Διεύθυνσης Συντήρησης Γραμμής/Υπηρεσία Συντήρησης Γραμμής Μακεδονίας Θράκης/Τμήμα Δράμας (ΔΙΣΥΓ/ΥΓΜΘ/ΤΔΡ), προϋπολογιζόμενης ποσότητας 3.204.400 κιλών περίπου».