Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Παίζει πινγκ-πονγκ χωρίς χέρια! Έχασε την αρτιμέλεια του σε σιδηροδρομικό ατύχημα. Δείτε το βίντεο

ibrahim4Αξιοθαύμαστη ικανότητα και θέληση


Κρατώντας τη ρακέτα με το στόμα του, ο Αιγύπτιος πρωταθλητής του πινγκ-πονγκ, Ibrahim Hamadto, παίζει καταπληκτικά και δίνει μαθήματα, για τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπου, για την δύναμη και τη θέληση που αναβλύζει από την αγάπη για τη ζωή.
Κάνει το σερβίς πετώντας τη μπάλα ψηλά με το δεξί του πόδι και στη συνέχεια την χτυπά με τη ρακέτα που κρατά στο στόμα του.
Ο Hamadto, 41 ετών, είναι χωρίς χέρια. Έχασε και τα δύο άνω άκρα του σε ένα σιδηροδρομικό ατύχημα όταν ήταν μόλις 10 ετών.
Αλλά η τρομερή ατυχία δεν τον σταματήσει από το να πιέζει τον εαυτό του να ακολουθήσει τα όνειρά του.
ibrahim1
Ξεκινώντας στα 13 , ο Hamadto πέρασε αρκετά χρόνια με σκληρή δουλειά για να τελειοποιήσει το παιχνίδι του. Αρχικά δοκίμασε διάφορες επιλογές για το πως θα πιάνει τη ρακέτα, όπως κρατώντας τη κάτω από τη μασχάλη του, πριν αποφασίσει να τη χειριστεί με το στόμα του .
«Ήταν αρκετά δύσκολο να παίζω πινγκ-πονγκ μετά το ατύχημα» δηλώνει ο Hamadto. «Έπρεπε να κάνω σκληρή πρακτική επί τρία συναπτά έτη σε καθημερινή βάση».
ibrahim3
Ο Hamadto, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, έχει κερδίσει πολλές τιμητικές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου του ασημένιου μεταλλίου στην αφρικανική Para -Table Tennis Championships, πέρυσι.
ibrahim4
Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Αιγύπτιος πρωταθλητής απέδειξε τις ικανότητές του στο World Team πρωτάθλημα πινγκ πονγκ, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας, όπου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο και έπαιξε εναντίον ορισμένων εκ των μεγαλύτερων ονομάτων του αθλήματος.
ibrahim5
ibrahim2




Matrix24