Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΦΡΙΚΗ: Ελεγκτής τρένου ΕΣΠΡΩΞΕ και ΣΚΟΤΩΣΕ γυναίκα ρίχνοντάς την στις ράγες!

Τραγικό θάνατο βρήκε η 32χρονη στην Ινδία γιατί προσπάθησε να μπει στην Α’ θέση


​Ένα εξοργιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ινδία, όταν ελεγκτής των εισιτηρίων ενός τρένου έσπρωξε 32χρονη από κινούμενη αμαξοστοιχία στην οποία επέβαιναν με αποτέλεσμα αυτή να χάσει τη ζωή της, σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το τρένο έκανε στάση στην περιοχή Τζαλγκαόν στο δυτικό κρατίδιο Μαχαράστρα, η γυναίκα προσπάθησε να πάει από την Β΄θέση, για την οποία είχε εκδοθεί το εισιτήριό της, στην Α΄ επειδή σε αυτήν υπήρχε κλιματισμός!

Καθώς το τρένο άρχισε να κινείται, ο ελεγκτής, κατά τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, αρνήθηκε να αφήσει τη γυναίκα να μπει στην Α΄ θέση και την έσπρωξε έξω από τη θύρα με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στις ράγες, όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης στην Ινδία επικαλούμενα δηλώσεις του αστυνομικού Ν. Αμπίκα.

Επιβάτες της αμαξοστοιχίας που είδαν το περιστατικό επιτέθηκαν στον ελεγκτή, τον ακινητοποίησαν και κατόπιν τον παρέδωσαν στις αρχές.

Συγγενείς του θύματος, που ονομαζόταν Ουτζουάλα Πάντεϊ, είπαν ότι ο άνδρας τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Αμπίκα δήλωσε ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνα σε βάρος του ελεγκτή, ο οποίος ονομάζεται Σαμπάτ Σανούνχι, και ότι ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία, όχι για φόνο από πρόθεση.


star.gr