Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Διάσπαση στην ΔΑΚΕ Ι.Τ. Τι αναφέρει σε ανακοίνωση της


ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” ΚΑΤΑ ΤΟ… ΝΕΑ ΜΕΡΑ; Ή ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ
κατά τη..  ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ;

 H ΔΑΚΕ Ι.Τ. σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε βάσει του Κανονισμού Λειτουργίας της τη διαγραφή των μέχρι πρότινος μελών του Δ.Σ. του Εργατικού  Κέντρου Αθήνας


α) Βασιλόπουλου Ιωάννη
β) Κούνιδα Νικολάου
γ) Κατσέτη Αθανασίου
δ) Μπίσιλα Παναγιώτα

οι οποίοι εξελέγησαν με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ.

Μας εκπλήσσει μεν - όμως δεν μας αιφνιδιάζει - καθότι είναι γνωστό στο Πανελλήνιο από ποιά εξωθεσμικά κέντρα καθοδηγούνται !!!

Είναι οι ίδιοι “παράγοντες” που με μανία προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα στη παράταξή μας, στο 35ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ και αυτό που δεν κατάφεραν τότε, το πετυχαίνουν σήμερα.

Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. θα συνεχίσει την αταλάντευτη και σταθερή πορεία της στο συνδικαλιστικό κίνημα εκφράζοντας τον κοινωνικά φιλελεύθερο χώρο και θα καθοδηγείται πάντα μόνο από τις αρχές και τις αξίες που την διέπουν.

Ευχόμαστε στους διαγραφέντες καλή “ NΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” κατά το “ΝΕΑ ΜΕΡΑ” και ελπίζουμε σύντομα να αντιληφθούν την … ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ  που ακολουθούν.

Είναι προφανές ότι η ΔΑΚΕ θα κατέλθει στο επικείμενο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας αυτόνομα και με το σύνολο των στελεχών της.

Καλούμε τα μέλη και τα στελέχη της ΔΑΚΕ να ενδυναμώσουν με την παρουσία τους και τον συνεπή συνδικαλιστικό τους λόγο τη φωνή της παράταξης και να απομονώσουν διασπαστές, ιδιοτελείς και γυρολόγους.