Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΔΑΚΕ.Ι.Τ: « Η ΔΑΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ»


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα 25 Φεβρουαρίου, έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα Συνδικαλιστικών Φορέων της Ν.Δ. κ. Φ. Ταυρή προς τον Πρόεδρο της ΔΑΚΕ Ι.Τ. και Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Ν. Κιουτσούκη, συγκέντρωση στελεχών της ΔΑΚΕ - συνέδρων της ΓΣΕΕ από τη Νότια Ελλάδα.

 Στη συγκέντρωση συμμετείχε η συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων και ο διάλογος διεξήχθει σε κλίμα συναδελφικό και απόλυτα εποικοδομητικό, όλοι δε οι ομιλητές που τοποθετήθηκαν τόνισαν ότι η παράταξη είναι ενωμένη όσο ποτέ άλλοτε και στο επικείμενο συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε με βάση την καταγραφή των δυνάμεων, θα αυξήσει τα ποσοστά της.
 Απ’ ότι όμως φαίνεται, εξωθεσμικοί παράγοντες που επιθυμούν την παράταξη της ΔΑΚΕ μικρή, διχασμένη και “ελεγχόμενη” δεν είδαν με καλό μάτι την επιτυχία της συγκέντρωσης και το πνεύμα ενότητας που επικράτησε και με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα ανακαλύπτουν “ομάδες” και δήθεν δυσάρεστες εκπλήξεις.
 Κατά συνέπεια τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα στόχο έχουν την αναταραχή μεταξύ των στελεχών της ΔΑΚΕ Ι.Τ. με τελικό στόχο την διάσπασή της.
 Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε προς πάσα κατεύθυνση των όποιων κέντρων και  παράκεντρων είναι ένα:
 Η ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ - ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ
 και τα στελέχη της δεν πρόκειται να επιτρέψουν σε κανέναν να τη χρησιμοποιήσει ως όχημα, όπως έγινε στο παρελθόν για εξυπηρέτηση ιδιοτελών προσωπικών  στόχων.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.