Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί της Θεσσαλονίκης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Δείτε βίντεο και φωτογραφικά στιγμιότυπα.


Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, Πραγματοποίησαν σήμερα οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί του Σωματείου « Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» σε αίθουσα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Παρά την απεργία των λεωφορείων του ΟΑΣΘ πολλοί συνταξιούχοι έδωσαν και φέτος το δικός τους παρόν. Τους καλεσμένους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Κώστας Περγαντόπουλος. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο δήμαρχος Αμπελοκήπων –Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Γ.Γ της Ομοσπονδίας των συνταξιούχων κ. Βασίλης Αποστολόπουλος, ο πρόεδρο του ΕΚΘ κ. Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης,    ο εκπρόσωπος της ΠΟΣ κ. Νίκος Λάζος, ο πρόεδρος του ΣΣΒΕ κ. Παναγιώτης Στεργιόπουλος, ο πρόεδρος του «Θερμαϊκού» κ. Σωτήρης Γιαννόπουλος, εκπρόσωποι συλλόγων φίλων σιδηρόδρομου από την Μακεδονία και την Θεσσαλία και πολλοί συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί. Δείτε το βίντεο και φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση.