Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Με ρυθμό «χελώνας» προωθούνται οι φάκελοι των μεταταγμένων σιδηροδρομικών.

Με αργούς ρυθμούς καταφθάνουν οι φάκελοι των μεταταγμένων σιδηροδρομικών στις νέες υπηρεσίες τους. Τις τελευταίες ημέρες ένα μέρος των φακέλων έχει σταλεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας..
Η αργοπορία των φακέλων έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερεί σημαντικά και η πληρωμή των μεταταγμένων υπαλλήλων. Όπως πληροφορούμαστε οι υπηρεσίες θα αρχίσουν να εντάσσουν στις νέες μισθοδοσίες το μεταταγμένο προσωπικό μετά της παρέλευση τρίμηνου, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση με τις κάθε λογής υποχρεώσεις να τρέχουν..

Ο ΟΣΕ πληρώνει στην Θεσσαλονίκη και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Αθήνα.

Ακατανόητα είναι αυτά που συμβαίνουν με τις πληρωμές των μεταταγμένων σιδηροδρομικών. όσοι σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται από τον ΟΣΕ μπορούν να πληρωθούν από το ταμείο στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία του ΟΣΕ στην Μοναστηρίου. Όσοι προέρχονται από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ανοίξουν καταλυτικό λογαριασμό σε τράπεζα και αφού ενημερωθεί το ταμείο της Αθήνας θα πιστωθούν τα χρήματα τα οποία προέρχονται από το επίδομα αδείας και τα υπόλοιπα όσων υπάρχουν από την εκκαθάριση παλαιότερης της μισθοδοσίας.