Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Οι σιδηροδρομικοί της Φθιώτιδας ζητούν ενημέρωση


Εμείς οι σιδηροδρομικοί του Ν. Φθιώτιδας, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, πήραμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε υπογραφές, με στόχο την πραγματοποίηση συγκέντρωσης την ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 και ώρα 18. 00 μ. μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Λαμίας.
Η έλλειψη ενημέρωσης, για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα συνδικαλιστικά μας όργανα, η έντονη ανησυχία κι ο προβληματισμός μας για την τύχη του σιδηρόδρομου, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για το εργασιακό μας μέλλον, η τύχη και τα δικαιώματα του μεταφερόμενου προσωπικού, οι συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης που οδηγούμαστε καθημερινά, το τσεκούρωμα των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων κ.α. , είναι οι λόγοι που μας υπαγορεύουν αυτή μας την ενέργεια .
Απαιτούμε από τα προεδρεία της ΠΟΣ και των σωματείων που είμαστε μέλη να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να παρευρεθούν και να μας ενημερώσουν όπως έχουν καταστατική υποχρέωση και συνδικαλιστικό καθήκον για τις εξελίξεις και την πορεία των παραπάνω θεμάτων που μας απασχολούν. Επίσης ενημέρωση για την απεργία στις 23 του ΦΛΕΒΑΡΗ.
ΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ