Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Το πρώτο χιονοτρένο ξεκίνησε το πρωί για το Καϊμακτσαλάν

Στις 7.18 το πρωί ξεκίνησε από τον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης το πρώτο δρομολόγιο με ενδιάμεσο σταθμό της Άρνισσα και τελικό προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλαν.
Οι λάτρεις του σκι και του snowboard, καθώς και όλοι οι επισκέπτες του χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμακτσαλάν, θα μπορούν να ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη προς το αγαπημένο τους όρος Βόρρα με τη συνδυασμένη, άνετη αλλά και οικονομική μεταφορά τρένου και λεωφορείου, την οποία εγκαινιάζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Με δύο ζεύγη δρομολογίων από Θεσσαλονίκη προς Άρνισσα και αντιστρόφως, η νέα υπηρεσία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το Snow Train, σας ταξιδεύει όχι μόνο στο μαγευτικό Καϊμακτσαλάν, αλλά και στη νέα εποχή των θεματικών και σύγχρονων σιδηροδρομικών μεταφορών. Ένας μοντέρνος συρμός, εξοπλισμένος με bar και εστιατόρια στα 3 από τα 5 βαγόνια του, με παιδότοπο, καθώς και με ειδική σκευοφόρο, για την άνετη μεταφορά του προσωπικού σας εξοπλισμού σκι και snowboard, μετατρέπει τη μετακίνησή σας από τη Θεσσαλονίκη στην Άρνισσα, σε μια ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία.
Επιπρόσθετα, για τους επιβάτες του Snow Train, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει προβλέψει 50% έκπτωση στην κάρτα εισόδου στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, ενώ έχει έρθει σε συνεργασία με αρκετές επιχειρήσεις στο παλαιό χωρίο του Αγίου Αθανασίου, για επιπλέον έκπτωση σε προϊόντα εστίασης, ενοικίασης εξοπλισμού, διαμονής κτλ. Σύντομα, θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες προσφορές και συνεργασίες διαμονής με πακέτα διημέρου, αποκλειστικά για τους επιβάτες του Snow Train.
Snow Train – Δρομολόγια:
Αναχώρηση Ώρα Άφιξη Ώρα
Θεσσαλονίκη 07:18 Άρνισσα 09:00
Θεσσαλονίκη 12:05 Άρνισσα 13:49
Άρνισσα 09:15 Θεσσαλονίκη 11:03
Άρνισσα 17:48 Θεσσαλονίκη 19:35
Το Snow Train συνοπτικά:
Συχνότητα δρομολογίων: Κάθε Σαββατοκύριακο.
Κόστος: 22 ευρώ με επιστροφή (στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά με το λεωφορείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Καϊμακτσαλάν και τον παλιό Άγιο Αθανάσιο).
Επιπλέον εκπτώσεις: 50% στην κάρτα εισόδου του χιονοδρομικού, σημαντικές εκπτώσεις σε είδη εστίασης, διαμονής και εξοπλισμού στο χωριό του παλιού Άγιου Αθανάσιου.
Εισιτήρια: Από το Σ.Σ. Θεσσαλονίκης, ενώ σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και μέσω του web ticketing της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο tickets.trainose.gr.
Περισσότερες πληροφορίες μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, 1110.