Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Λαμία: Έριξαν από τη γέφυρα στο ποτάμι τα κλεμμένα αυτοκίνητα και ενός που ήταν σιδηροδρομικού.


Τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα εντοπίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην κοίτη του Σπερχειού ποταμού έξω από τη Λαμία και συγκεκριμένα στην παλιά γερμανική γέφυρα, μεταξύ Ανθήλης και Ροδίτσας.

Τα δυο από αυτά είχαν κλαπεί το βράδυ του Σαββάτου. Πρόκειται για ένα κόκκινο Toyota, που κλάπηκε από το ΣΣ Λιανοκλαδίου, όπου το είχε αφήσει εργαζόμενος στον ΟΣΕ για να κάνει τη βάρδια του.

Το δεύτερο είναι ένα μαύρο Navara, που έκλεψαν από τη Δαμάστα Λαμίας και είναι πολύ πιθανό οι δράστες να το χρησιμοποίησαν στο "χτύπημα" που εγινε τα ξημερώματα Κυριακής στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Καμένα Βούρλα.

Οι πέντε κουκουλοφόροι με κατεβασμένη την καρότσα του Navara έκαναν όπισθεν με φόρα, έσπασαν τη τζαμαρία και μπήκαν μέσα στο υποκατάστημα. Στη συνέχεια φόρτωσαν το ATM, που ανήκει στη Eurobank, στο Navara και εξαφανίστηκαν.


Το τρίτο αυτοκίνητο που είναι μέσα στο Σπερχειό φαίνεται ότι οι δράστες το έκαψαν και μετά το έριξαν από τη γέφυρα στο ποτάμι. Κανείς δεν ξέρει αν υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα μέσα στην κοίτη και τι μπορεί να κρύβουν μέσα στα κουφάρια τους.

Τις απαντήσεις θα δώσει η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που βρέθηκαν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους. «Περιμένουμε κι εμείς τις ενέργειες της αστυνομίας για να πάρουμε απαντήσεις...», είπαν στην κάμερα του LamiaReport.

Δείτε φωτογραφίες από το Σπερχειό και τη γέφυρα όπου έριξαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα....



lamiareport.gr