Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων προσφέρει στους επιβάτες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που θα ταξιδέψει για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, παρέχειέκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής καθώς και σε εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους, με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.
Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις 27/6 και δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet.
Η παραπάνω έκπτωση 30% θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 5 έως και τις 9 Ιουλίου 2019.
Ακολουθείστε μας στο twitter για τα τελευταία νέα και εξελίξεις που αφορούν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., αλλά και για τα δρομολόγιά μας. twitter.com/TrainoseGr