Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει όσους περάσουν από το μετρό του Συντάγματος στις 18.00!


Μία ιδιαίτερη οπερατική συναυλία με νέους λυρικούς ερμηνευτές έχουν τη ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες, σήμερα Παρασκευή, στο μετρό Συντάγματος, στις 18:00.


Με αποσπάσματα από όπερες των Μότσαρτ, Βέρντι, Μπιζέ και Πουτσίνι, από τους τραγουδιστές του εκπαιδευτικού προγράμματος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Νέοι της Όπερας» και με την Παιδική Χορωδία της, η συναυλία είναι ακόμα μία δημόσια γιορτή της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής.

Συμμετέχουν οι Μαριέττα Σαρρή, Γιάννης Σταματάκης, Αγγελική Βαρδάκα, Χρήστος Δεληζώνας, οι οποίοι βρίσκονται στα πρώτα επαγγελματικά βήματά τους και μέσω αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος δοκιμάζονται σε ένα πραγματικό περιβάλλον εργασίας, σε παραγωγές όπερας καθώς και συναυλίες.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Παιδική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα ερμηνεύσει χορωδιακά αποσπάσματα από όπερες των Μότσαρτ και Μπιζέ, παραδοσιακά τραγούδια και έργα του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι.

Τη συναυλία διευθύνει η Κωνσταντίνα Πιτσιάκου και συμμετέχουν 60 παιδιά. Συνδιοργάνωση: Εθνική Λυρική Σκηνή-Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ. Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος και με ελεύθερη είσοδο.

Πηγή: mononews.gr