Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Κάλεσμα για συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Σιδηροδρομικών «Θερμαϊκός».



Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλογος των σιδηροδρομικων Θερμαϊκος  Σιδηροδρομικά ΝέαΜε μήνυμα του ο σιδηροδρομικός Ιωάννης Γιαννακούδης καλεί τα μέλη και τους φίλους του Μουσικογυμναστικού Συλλόγου «Θερμαϊκός» να παραβρεθούν στην Γενική Συνέλευση και να δηλώσουν με την παρουσία τους έμπρακτα την αγάπη τους προς τον ιστορικό Σύλλογο. 
Στο μήνυμα του ο κ. Γιαννακούδης γράφει: 

«Πιστεύω ο σύλλογος των σιδηροδρομικών και όχι μόνο, πως στην 93χρόνη ιστορία του περνάει την κρισιμότερη περίοδο. Αν πράγματι ενδιαφερόμαστε, αγαπάμε, πονάμε, κοπτόμαστε για την διατήρηση του, θα πρέπει να το αποδείξουμε έμπρακτα με την συμμετοχή μας σε πρώτη φάση στην Γ.Σ 
Φυσικά όχι μόνο τα μέλη τα οποία σήμερα είναι ελάχιστα ως μηδαμινά αλλά και όλοι που πέρασαν από τον σύλλογο είτε ως παράγοντες και δεν είναι λίγοι, είτε ως μέλη τμημάτων που επίσης είναι πάρα πολλοί καθώς και πολλοί συνταξιούχοι τώρα και παλιά ήταν μέλη. Ακόμα και τα σωματεία των συνταξιούχων θα πρέπει να βοηθήσουν έμπρακτα αφού λίγο πολύ σχεδόν όλα τα μέλη τους πέρασαν από τον Θερμαϊκό. Το να επιρρίψουμε ευθύνες είναι το μόνο εύκολο, το θέμα και η δυσκολία είναι να διατηρηθεί να επανδρωθεί να λειτουργήσει. Αν δεν τα καταφέρουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 

Στον Ε.Σ.Θ, αίθουσα επισήμων. Ώρα: 18:00 

ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ 
ΟΛΟΙ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ 

Γιαννακούδης Ιωάννης