Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Στάση εργασίας στο μετρό την Πέμπτη (31/05)

Προειδοποιητική στάση εργασίας την ερχόμενη Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό εκφράζοντας την αντίθεση τους στην απαξίωση των δομών, των υποδομών, την τραγική κατάσταση από την έλλειψη προσωπικού, υλικών, ανταλλακτικών και αναλωσίμων.


Η στάση εργασίας στο Μετρό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη από τις 06:00 π.μ. έως τις 09:00 π.μ. και από τις 21:00 έως την λήξη της κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο, Τετάρτη, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη 31 Μαΐου θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας, που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

Οι εργαζόμενοι στο τραμ θα συμμετέχουν αύριο με στάση εργασίας και ως εκ τούτου το τραμ θα κινείται μεταξύ 9 το πρωί με 9 το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο κανένα δρομολόγιο λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Πηγή: newsit.gr